Biltransport
Biltransport
Biltransport
Pumpor
Pumpor
Pumpor
Hästtransporter
Hästtransporter
Hästtransporter

Boskapstransporter

Ifor Williams unika boskapssläp är en produkt som ligger helt rätt i tiden. Med de trender som vi ser idag där utvecklingen och konsumenternas efterfrågan hela tiden går mot närproducerat och småskalighet och ekologiska produkter så passar Ifor Williams boskaps och livdjurssläp som hand i handske.

Många av våra kunder har behov att på ett snabbt och smidigt sätt kunna transportera sina djur till och från auktioner, beten och utställningar eller till slakt eller från inköpsstället. Med våra släp går det både snabbt och effektivt samtidigt som det är skonsamt mot djuren. Samtliga våra boskaps/livdjurssläp uppfyller alla EU:s krav för djurtransporter.

Vi har ett bra släp för allas behov. Från det minsta obromsade i P-serien till det största treaxlade i TA510-serien så kan vi lösa dina transportbehov. I de större släpen kan vi erbjuda Ifor Williams unika Easy Load rampsystem som gör att du kan enkelt variera mellan att transportera nötkreatur till att köra till exempel får i två våningsplan.

Alla våra släp är utrustade med Ifor Williams unika bladfjädringssystem som ger både högsta komfort för djuren och oöverträffad slitstyrka för ägaren. Våra släp kan med hjälp av ett mycket digert tillbehörssortiment anpassas exakt för dina transportbehov. För att du skall få rätt lösning för dig kontaktar du närmsta försäljningsställe för kunnig assistans vid beställning.

DP-serien
Pris:
 73360 kr ex. moms.
Totalvikt: 3500 kg.
P-serien
Pris:
 28240 kr ex. moms.
Totalvikt: 1400 kg
TA5-serien
Pris:
 63660 kr ex. moms.
Totalvikt: 2700 kg.
TA510-serien
Pris:
 70810 kr ex. moms.
Totalvikt: 3500 kg.